Obiective

 

Obiectiv general : imbunatatirea accesului persoanelor inactive si somerilor pe piata muncii prin calificarea in meseria de lucrator in comert, lucrator in alimentatie, lucrator pentru salubrizare, tamplar universal si operator intorducere, validare si prelucrare date.

Obiective specifice:

  1. 1. Creşterea gradului de accesibilitate a forţei de muncă inactive si somere pe piata de munca cu 20%, prin informarea cu privire la cerintele pietei si angajatorilor

O.S. 2. Reducerea numărului persoanelor inactive si somere in judetul Vrancea cu 10% ca urmare a angajarii

  1. 3.Cresterea gradului de integrare pe piata muncii a somerilor si persoanlelor inactive prin  obtinerea unei calificari si competente ca urmare a cursurilor de formare derulate in proiect
  2. 4. Cresterea increderii in sine pentru persoanele somere si inactive. Prin consiliere beneficiarii isi vor dezvolta competente care vor determina cresterea nivelului acestora de competitivitate.

 

 

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.