Despre Noi

Cine suntem….

 

SC. Marcip Com S.R.L. este un centru acreditat de formare profesională și de evaluare a competențelor cu o experință de peste 17 ani în domeniu, scolarizând în această perioadă peste 16.000 de persoane în diferite meserii.

Ne desfăşurăm activitatea pe raza judeţelor Buzău, Brăila, Cluj, Covasna, Iasi, Oradea, Timisoara, Vrancea şi  Bucuresti la solicitarea persoanelor juridice sau a personelor fizice care doresc să se perfecţioneze sau să se califice în domeniul alimentar, construcții, tâmplarie, comerț, resurse umane, managementul proiectelor etc.

Echipa de traineri este formata din formatori acreditați cu o vastă experinţă, atât teoretică cât şi practică, îmbinând metodele clasice de învăţare cu cele moderne, obţinând de fiecare dată un feed-back pozitiv din partea cursanţilor.

Ce ne propunem…

 

Misiunea  noastră este de a asigura o pregătire de calitate pentru prezent şi viitor printr-un sistem informaţional de actualitate. Orice companie pentru a atinge succesul are nevoie de resursă umană bine pregătită. Din această cauză, preocupările noastre se îndreaptă spre valoarea formatorilor, calitatea informaţiilor diseminate și nu în ultimul rând de relația cu clienții noștri. Dorim să devenim primii la care vă gândiți atunci când sunteți în căutarea de noi competențe.

Viziunea firmei este construită în jurul clienților noștri. Singurul instrument real de evaluare îl considerăm performanțele companiilor pentru care lucrăm.

PROCESUL DE CALIFICARE PE SCURT

Paşii ce vor fi parcurşi în vederea obţinerii calificării dorite.